Erik v/d Doel op kop

    Het OKU 2023 is op tweederde. In de hoofdgroep staat GM Erik v/d Doel op kop met 4 uit 4, na een fraaie overwinning op Arthur de Winter. De achtervolgende groep bestaat uit titelverdediger Luuk Baselmans, kampioen 2019 GM Hugo ten Hertog, GM Harmen Jonkman, Kambiz Sekandar en Etienne Goudriaan.

    Ook in de B-groep één speler met 100%: Peter Nitrauw van SG Amersfoort, en ook hij ziet vijf achtervolgers achter hem. In de C-groep staan Morteza Adigozalpour en Leon Klute op kop: allebei ratingloos en overtuigend bezig. Sowieso een erg leuke groep vol nieuwe schakers!

    Op de toernooisite vind je foto’s, rondebulletins, partijen en natuurlijk uitslagen en standen.

    Kom zondag gerust langs of volg alles via de toernooisite.

    Een blik in de A-groep met links IM Niels Ondersteijn, GM Bogdan Lalic en GM Hugo ten Hertog