Een blik op je partij?

    Na afloop van je partij lever je het origineel in en hou je het doordrukje. Maar wat doe je met een partij die heel mooi of juist heel frustrerend was? Gelukkig zijn er mensen die jouw partij graag willen zien:

    • Heb je een fraaie partij gespeeld? Nomineer die dan voor de schoonheidscommissie! Vier deskundige toppers kijken dan wat zij ervan vinden. Per groep zijn er prijzen voor de mooiste of spectaculairste partij. Ook partijen waarin je de ander hebt beschwindeld (of juist zelf het slachtoffer bent geworden) waarderen ze: daar hebben we beduvelprijzen voor. Dus: nomineren!
    • En wil je graag weten wat je beter had kunnen doen? Zit je altijd maar te worstelen om de opening uit te komen, of leveren je mooie eindspelen nooit een punt op? Ga dan langs bij de gastgrootmeesters. Jan Werle (zaterdag) en Dimitri Reinderman (zondag) nemen de partij met je door; het enige dat je daarvoor hoeft te doen is aanschuiven.
    • Tenslotte brengen we elke ronde een rondebulletin uit, met alle partijen die we op tijd hebben ingevoerd en ons opgevallen zijn. Zie Microsoft Word – OKU2023R4.docx (paulkeres.nl) voor een willekeurig voorbeeld. Nomineren helpt, de organisatie iets influisteren ook, en uiteraard kijken we zelf ook om ons heen. De redactie is overigens omkoopbaar…