Club van Honderd

Leden OKU Club van Honderd

New In Chess New In Chess
DGT Projects DGT
De Beste Zet
Wout van Veen advocaten Wout van Veen Advocaten
UCS De Rode Loper De Rode Loper
JSC Magnus Leidsche Rijn  
Jacco Vermeulen
Diverse anonieme donateurs. Eén van hen vraagt graag uw aandacht voor KiKa (kinderen kankervrij).

Werving

Om het OKU in stand te houden zijn sponsoren nodig. Door de hoeveelheid publiciteit die het OKU genereert is dat een investering die zijn geld dubbel en dwars waard is. Maar ook voor particulieren die het OKU willen steunen bestaat deze mogelijkheid. Begin 2013 is de OKU Club van Honderd in het leven geroepen, om het OKU blijvend mogelijk te maken.

Wat is er mogelijk?

  • Lid worden van de ‘Club van Honderd’. Je support het OKU met 100 euro. In ruil hiervoor word je met naam en/of website vermeld op de website en op een sponsorbord in de speelruimte. Als je liever anoniem wil blijven of een bevriende organisatie wil noemen kan dat natuurlijk ook. Dit is een goede mogelijkheid voor de gewone clubschaker of ZZP’er.
  • Je kunt ook 250 euro sponsoren. Deze mogelijkheid is geschikt voor kleine ondernemingen of voor bewuste subsponsoring. Naast bovenstaande worden naam en logo van de organisatie vermeld op de toernooisite, waaronder bij de pagina met de populaire liveborden.
  • En uiteraard is ook het hoofdsponsorschap mogelijk vanaf 1.000 euro. Door zo’n substantiële bijdrage houd je het OKU echt in stand en krijg je in ruil alle publiciteit die we maar kunnen genereren. Denk naast bovenstaande mogelijkheden aan het expliciet noemen van de organisatie in verslagen, een actieve rol bij het openen van het toernooi en bij de prijsuitreiking, en een clinic of simultaan door een sterke speler.

Bedragen zijn per jaar en gelden tot wederopzegging.